>> VIDEO SEKS <<
  • Posted by : Nita Laurensia Minggu, 22 September 2019

    CERITA SEKS | CERITA DEWASA | CERITA SEX


    “Terima kasih sayang Abang tak akan jauh dari sayang dah lepas ni”
    “Terima Kasih Abang”

    Kata ikhlas dari suami ku yang benar-benar menghargai aku sebagai seorang isteri di hatinya.
    Nama ku Izzah, berumur 26 tidak bekerja. Suami ku Kamal 30 bekerja OnG di pelantar minyak Terengganu. Baru setahun kami berkahwin tetapi belum ada rezki menimang cahaya mata. Sebelum berkahwin aku bekerja sebagai project assistant di sebuah syartkat civil construction. Aku seorang yang agak pendiam dan pemalu, aku bercinta dengan suami pun dalam setahun, kerana umur ku masa tu 25 aku terima lamaran suami ku dengan syarat aku harus menjadi suri rumah selepas khawin.
    Kamal jenis yang setia, peramah dan bertanggung jawab. Dia seorang yang amat romantic tetapi sedikit gelojoh dalam melakukan sex. Selama setahun berkahwin ini aku merasai bahagia terhad, hanya bila dia pulang dari plantar minyak baru aku dapat merasai nya. 3 bulan sekali itu paling cepat. Aku tiada kawan2, keluarga pun jauh2. Nak balik kampung pun tak berani drive sorang2, tunggu suami baru balik bersama.

    Masa lapang ku banyak di habis kan dengan melayari internet, FB peneman setia. Layan movie pun rasa dah termuntah. Aku focuskan pada perkara lain untuk mengelak nafsu sex ku membuak2. Saat aku meluangkan masa aku terjumpa dengan web chat alamak.com dah bosan sangat jadi aku terus layan chat room kampung. Web chat yang agak lite mudah digunakan, aku sering menggunakan nick Sara atau pun SweetieWife bila masuk je memang bertubi2 PM dari jantan. Kebanyakan nya hanaya untuk mencari kepuasan, aku tiada masa hendak melayan chat seperti ini.
    Dalam menunggu orang yang sesuai untuk berborak, ada 1 nick in PM ku. Menggunakan nick Jamal, intro dia agak baik juga beri salam, nama umur & status. Berterus terang yg dia belum berkahwin tetapi sudah bertunang. Aku ni pula jenis straight berkahwin tapi suami jauh. Agak lama juga kami berchating dari pagi sampai ke malam ada saja yang kami borakan dari, senang chating dgn dia ni pelawak orang nya.
    Bila saat nk berhenti chat, jamal request untuk terus mengenali ku, kami bertukar no telefon
    Kami terus berkawan dekat 2 bulan, bila malam je Jamal tidak putus untuk menemani ku, suami ku pun tak la kerap menelefon ku seperti jamal. Dalam perkenalan kami Jamal terus cuba mengenali hati ku sering kali juga dia menenangkan ku bila aku kesedihan.
    Suatu malam Jamal bertanya kan tentang masa sex ku, dia agak pelik kenapa aku tidak bosan dengan suami ku, saat itu la aku berterus terang yang batin ku terseksa. Jamal terus mendengar keluhan diri ku, Jamal terus memberi respond yang baik dia tidak mengajak ku terus kepada perbualan berahi. Setengah jam perbualan kami berlalu, Jamal bertaya kan pada ku selama berjauhan ini kenapa aku tidak masturbate untuk melepaskan nafsu ku. Aku berterus terang pada nya aku tidak berminat untuk masturbate jika bernafsu.

    Jamal mengajak ku chating di YM, dari chat Jamal berkongsi article tentang sex berjauhan, kesan dan kaedah masturbate yang sihat. Jamal membuka minda ku tentang masturbate. Jamal juga memberi tips tentang masturbate yang selesa.
    “Mcam mana u? ok tak tips I ni?”
    “Ok la but I bukan dalam mood nak masturbate la”
    “Eh I tak suruh u masturbate sekarang pun haha”
    “Why I need to masturbate? I have husband u know”
    “I not say u must to, just an option to release that feeling only”
    “u masturbate?”
    “I tiap pagi masturbate bagun tido”
    “What? How come tiap pagi u masturbate?”
    “kenapa?”
    “Ye la u bukan kawen lagi, taka de pompuan sebelah u yang buat u sentiasa horny”
    “I mimpi main tiap malam”
    “Hahaha lawak la u ni Jamal”
    “hehe tak de la, pagi2 kan tegak mencanak so kene bg turun la dulu kalau tak, tak boleh gi keje”
    “kenapa pulak”
    “nanti seluar I koyak sebab penis I tajam sangat”
    “haha u ni…”

    Walaupun ayat Jamal ni agak nakal tetapi ianya tetap lawak jadi aku tidak terasa terancam. Kalau dia modd gila2 aku turut serta bagaikan diracun degan mood perbualan nya.
    “Jamal kawen nanti mau penat wife u tiap pagi kena ngn u kan?”
    “Eh tak tau la lagi takut sebulan kawen dia minta cerai lak sb tak tahan asyik kena je”
    “tak kan pompuan ni kalau dapat mmg nak je”
    “ye ke? kenapa I kata kat tunang I yang I kuat masturbate, dia kata I gila”
    “u tanya mcm tu ke?”
    “ye la, tu yang masturbate je pagi2”
    “memang tak boleh control ke?”
    “boleh tapi bila tengok leher tunang pun dah berderau darah ni”
    “U dh main ngan tunang u ke?”
    “belum lagi”
    “try la ajak dia”
    “pernah ajak, tapi dia tak nak.. dia kata tunang bukan lessen untuk bersama”
    “betul la tu kawen nanti dapat la sepuas2 nya”
    “ye ke dapat smpai puas”
    “ye percaya la dah kawen kan semua halal”
    “Tipu la.."
    "apa tipu lak?”
    “Izzah tak cam tu pun, dapat 3 bulan sekali je kan..”
    “Emm I kes terkecuali haha”
    “haha tak semua kawen tu puas betul tak? Emm Izzah tak rindu pussy kene jilat dengan suami?”
    “Jilat? Entire my marriage suami I tak pernah jilat my pussy la”
    “Hah biar betul?”
    “yup jilat leher ngn dada tu je la”
    “sayang nya”
    “kenapa?”
    “kalau I, satu badan Izzah I jilat”
    “tu pun kalau u suami I, tapi u bukan haha kempunan je la”
    “ooo kene suami je ye?”
    “mesti la, suami je sb halal”
    “kalau fantasi ngn Izzah I jilat pussy u boleh tak?”

    “Fantasy?”

    Tetiba je Jamal terus offline, pelik je kelakuan dia ni tak pernah jadi camni. Hati aku rasa tetiba merajuk dengan sikap dia ni. Selang 5 minit Jamal hubungi ku.
    “hello sayang”
    “Apa sayang2. Dah la offine terus tak bagitau apa2”
    “ni nak bagitau la ni..”
    “bagitau apa?”
    “I nak jilat pussy u Izzah”
    “What? U gila ke?”
    “hehe jilat dalam ni boleh?”
    “u ni tak betul dah ye”
    “I nak jilat u in fantasi kita bersama”
    “u nak ajak I fon sex ye?, sorry tak minat”
    “Its ok kalau u tak minat but I nak Tanya u, jawap dengan jujur ye”
    “apa”
    “Pussy u rindu batang suami u kan?”
    “Emm”
    “Pussy u selalu basah tapi u biarkan je kan?”
    “Emmmm”
    “you rasa pussy u berdenyut2 masa kita chat tentang sex kan?”
    “emmm”
    “yes I know what u feel right now. Let me help you sayang”
    “Jamal what can I do, suami I jauh”
    “Lets have fon sex with me I will help you”
    “emmmm”

    Setengah jam jamal cuba pujuk aku untuk fon sex, aku layan Jamal ibarat di buai manja. Ya memang Jamal hebat dalam memujuk aku fon sex sambil masturbate, bermacam2 cara gaya layanan Jamal pada ku. Aku pancut berkali2 puas aku sangat puas fon sex dengan Jamal, seolah2 dia menyutubuhi aku. Aku tidak suka perasaan ini, aku merasakan ingin merasa penis Jamal ni.
    “Jamal u pandai layan I ye walaupun fon sex..”
    “untuk u sayang I akan puaskan u”
    “Emmm kalau real macam mana la eh?”
    “Nak ke sayang”
    “Haish u ni, I pun TER fon sex je ngn u ni”
    “tak salah pun hehehe”
    “salah sebab I wife orang”
    “I mean tak salah kalau wife orang tu rela nak main sama hehe, tepuk sebelah tangan tak kan berbunyi kan”

    “Ada2 je u ni Jamal ok la I nk rehat, thanks u k bye”
    Aku hangup sebab tak sanggup layan perbulan ni lagi, aku rasa sangat puas tapi pussy ni masih berdenyut2. Kenapa aku rasa macam ni, selalu nya kalau bersama suami ku lepas je dia pancut dalam aku akan rasa selesa mengantuk dan terus nak tidur tapi perasaan ni aku rasa nak penis Jamal terbenam dalam pussy ni sampai pagi. Tiba2 Jamal message..

    “kenapa letak mcm tu je? Batang I tegak lagi ni”
    Emmm aku dapat rasa kan dia juga teringin nak rasa pussy aku ni. Kenapa jadi cmni aku rasa sangat bersalah.

    “Jamal betul ke apa kita buat ni? I rasa macam berzina dengan u”
    “Its ok sayang ni antara kita berdua dengan tuhan je”
    “Jamal apa u rasa bia fon sex dengan I?”
    “I wanna fuck u till u satisfied and tinggal kan suami u!”
    “Jamal do u realize what u saying?”
    “Ala sekarang pun pussy u masih berdenyut2 kan?”
    “emmm yup, I tak pernah rasa mcm ni”
    “ok la sayang u rehat je. Sok apa plan u?”
    “I xde plan apa2 I just duduk rumah, kenapa?”
    “I nak ajak u minum”
    “why? Kita kan berkawan mcm ni dah cukup kan. Tak nak la I”
    “just minum je, kalau u x suka I lepas kita minum its ok”
    “I tak janji”
    Malam tu aku asyik duk fikir apa la jamal akan lakukan bila berhadapan dengan ku, aku tiada apa2 perasaan apa2 padanya Cuma lepas fon sex tu nafsu ku membuak2 seolah2 ingin sangat merasa penis Jamal ni.
    “Sayang u kat mana?”
    “dekat rumah la”
    “Rumah u kat mana?”
    “U nak buat apa Tanya rumah I kat mana? Nanti u datang nak rogol I pulak”
    “kalau ada peluang ok kot hahaha”
    “u niii!!!”
    “ok2 kita jumpa dekat KLCC nak? Ramai orang so u tak de la risau sangat kan”
    “ok”
    Jam 2 petang, Seriously Jamal ni hensem orang nya, berbadan tegap tapi bukan la body builder, tinggi dari suami ku.
    “Woow, I’m seeing an angel right now”
    “Apa u ni.. malu la I u cakap cmtu”
    “betul la lawa dari tunang I lagi”
    “haish u ni, jom nak miinum kat mana?”
    “startbucks?”
    “Ok gak”
    “so u dating tadi drive sendiri?”
    “tak la naik train..”
    Kami bebual panjang, macam2 kami bualkan dekat sejam berbual tiba2 ada message masuk dari jamal?
    “I nak u sayang”
    Ni memang awkward moment dia boleh berbual dengan ku dengan topic lain tiba2 dia message nak kan aku. Kami terdiam buat seketika, terus dia mulakan perbualan baru.
    “Its depend on u sayang”
    Emmm aku diam sahaja, tiba2 dia menarik tangan ku kami keluar dari Starbucks terus ke kereta dia. Aku diam dan ikut sahaja seolah2 di racuni rasa keinginan yang amat sangat. Sampai di dalam kereta Jamal hanya diam tanpa melakukan apa2. Aku terus terfikir habis la aku dikerjakan oleh nya. Dia mulakan bicara.

    “I nak check in dengan u”
    Apa? Ku ingatkan dalam kereta tapi kat hotel, memang habis la aku kali ni.
    “Jamal please jangan macam ni”
    “errr I thought u nak, sebab u ikut I sampai dalam kereta”
    “I tak pasti apa yang I lakukan ni”
    “cmni la sayang kita check in but I won’t touch you till u ready”
    Aku hanya menganguk tanda setuju, masa perjalanan ke hotel aku sangat pelik jamal ni tidak menunjukan tanda miang atau gelojoh. Macam2 aku fikirkan tentang lelaki ni. Sampai sahaja di parkir hotel kami terus ke tingkat 7 terus ke bilik 702

    “you dah plan bpe lama untuk dapat kan I ni jamal?”
    “start from beginning knowing you”
    “Why”
    “just want to help you”
    “I don’t need your help”
    “Oh really?”
    “100% sure”
    “Ok then lets talk”

    Kami hanya berbual tentang masalah sex ku sahaja sehingga la Jamal bertanya kan tentang tubuh badan ku

    “can u stand and move around like a model”
    “untuk apa”
    “just do it sayang”
    “ok, then”
    “hmmm your hubbyy not finish exploring your body”
    “ha? U mean”
    “your body masih macam anak dara”
    Tiba2 dia dating kearah ku menangalkan blouse ku, amat terkejut dengan apa yg di lakukan tetapi aku tidak mernonta Cuma mengelak manja
    “Malu la I Jamal”
    “hmm like I said, hubby u tak ramas breast u sangat?”
    “Hahaha nampak sangat ye, emm aaah dia just ramas macam tu je tak pernah ramas bersungguh2”
    “I nak ramas boleh?”
    “Wait before u sentuh I, I want to be fair to”
    “what”
    “u strip depan I, I nak tengok”
    “kenapa lak”
    “I teringin nak tengok lelaki strip depan I”
    “hubby u?”
    “buat je la! Kalau tak I keluar”
    “ok2”

    Akhirnya aku dapat lihat seluruh tubuh Jamal, sangat mengoda dan telah buat aku terlalu horny. Perut yang terjaga sedikit tough. Sedikit berbulu dada tidak seperti suami ku, kelihatan penis dia sudah tegang disebalik boxer tu
    “Ok Im done”
    “not yet!.. boxer tu?”
    “this part I wont take it off!”
    “Ok fine I nk balik”
    “wait I said I tak nak buka tapi..”
    “tapi apa”
    Mood

    aku rasa sangat marah, tengah seronok melihat Jamal menanggal kan pakaian satu per satu telah membuat kan jantung ku berdegup laju dan tiba2 dia tidak mahu menaggalkan boxer nya. Dia datang rapat kepada ko berbisik lembut

    “I nak u yg strip I for last part”
    Tersenyum malu aku di buat nya, ternyata Jamal memang memahami hati wanita. Perlahan2 aku menangalkan boxer nya. Amat terkejut penis nya sangat besar berbanding suami ku. Aku Cuma terdiam dan hanya melihat penis itu.

    “tak kan nak tengok je, nanti dah tak tegang tak best dah”
    “hehe u ni, emm besar ya”
    “Pegang la”
    “emmm panas, besar nya kepala penis u ni”
    “cmne u rasa ok tak?”
    “I tak pernah pegang penis besar ni dalam hidup I, u dah berair penis u”
    “batang hubby u besar mana”
    “bersar ni”
    Aku menunjukan lingkaran penis suami ku menggunakan jari
    “nak isap?”
    “I tak pernah isap”
    “Its ok I ajar.. pegang batang I dengan 2 tangan u”
    “ok emm besar, panas la u”
    “ok u kiss kepala batang I”
    “Penis u berair ni tak pe ke”
    “cuba la”
    “emmm mmuahhh”
    “ok tak? Cuba cium pelan2 tarik masuk dlm mulut u kepala batang I”
    “Emmm mmuah, Muuuuuah”
    “Cuba sedut kepala batang I”
    “emmmmmm plooop”
    Jamal hanya senyum sambil memandang ku, aku rasa air mazi penis nya, rasa yang tidak digambar kan. Penis pertama yang aku hisap. Plopp plop berkali2 aku sedut Jamal kelihatan sangat horny, sementara itu jamal menanggal kan skirt labuh ku Cuma tinggal Bra dan panties sahaja
    “sayang cuba u pegang panties u”
    “jamal basah nya panties I”
    “pernah rasa macam ni tak”
    “emmm tak prnah, I suka macam ni horny sangat”
    “Sayang u tak kan nak pegang batang I je sampai petang”
    “hehe sorry2 I tak tau yang penis u best”
    “now let me buat u lak”
    “emm ok”

    Perlahan2 dia membaring kan aku sambil menanggalkan panties dan bra ku, Jamal sangat romantic dalam segala aksi sex nya. Dari rambut ku di cium di usap dengan penuh horny. Sampai di leher di jilat nya dengan kelembutan seluruh badan ku terasa seperti terkena renjatan electric. Sampai ke dada di jilat nya keliling puting ku
    “aaaaaahhhh Jamal I tak pernah rasa macam ni”
    Jamal terus melakukan ku semahunya tiada suara dari nya
    “ahhhhhhh jamal I geli”
    Dia teruskan dengan meramas perlahan2 breast ku
    “emmmmm ahhhhhh jamal lagi”
    Dia meramas perlahan dan kuat bertukar2 sambil masih minghisap puting ku.
    “ahhhhhhh sedap nya”
    Aku terus melayan kenikmatan ni, Jamal ternyata memahami bentuk tubuh wanita dia seolah2 tahu di mana titik rangsangan ku, dalam ke gelian jilatan nya aku terasa pussy ku di usap degan jari nya. Perlahan2 di usap nya penggunakan satu jari dari ari2 ku terus ke clitoris di gentel nya keliling clitoris ku teramat nikmat.

    Aku tidak pernah merasaai perasaan indah ni, dia terus ke labia perlahan2 ke atas ke bawah dan terus ke anus ke di ulangi berkali2. Pussy ku di penuhi air mazi yang tidak pernah ku rasai sebanyak tu. Tangan ku secara tidak langsung telah mengusap penis jamal. Aku rasa tidak sabar merasa penis ni terbenam dalam pussy ku.

    “Ahhhhhh sedap sayang, u nak hisap batang I lagi”
    Aku ganya menganguk, kami baring mengiring dimana Penis nya menghadap muka ku dan dia menghadap pussy ku.

    “ahhhhhh sedap nya, jilat pelan2 jamal”
    “emmmm ahhhhh sayang u hisap dalam lagi”
    Aku hisap penuh mulut ku ketika masuk penis nya lidah ku merayap ke lubang penis nya. Tidak pernah ku rasa hisap penis ni sangat2 indah. Aku terus hisap sedalam yang mungkin, aku terus sedut ketika penis nya keluar dan jilat keliling kepala penis nya ketika masuk dari perlahan kepada laju dan perlahan kembali.

    Jamal terus menjilat pussy ku, di jilat nya clitoris ku dengan hujung lidah nya.
    “Ahhhhh jamal sedap nya emmmmmm emmmmm Plop Plopp”
    “Emmmm ahhhhhhh Sllllruuup”
    “aaaaaahhhhhhhhh”
    Jamal menjilat keliling clitoris ku kemudian di gigit nya labia ku dan terus menjilat lubang pussy ku
    “Ahhhhhhhhhh sedap nya jamal”
    “emmmmmmmm aaaaaahhhhhh Sssllllllrrrruuuuuuuup”
    Terasa sedutan panjang Jamal menyedut air mazi ku
    “aahhhh you a good lickers jamal! Ooooooouuuuuuuhhh jamal Im cumming!”
    Meleleh air nikmat ku ke muka Jamal di gomol nya pussy ku sepuas2 nya dengan mukanya. Jamal masih tidak kelihatan sangat gelojoh, di jilat nya seluruh air nikmat ku perlahan2 seolah2 melihat dia menikmati setiap titisan air ku, dia sangat menghargai sex session ini..
    “Nice sayang I like ur water, sedap sangat”
    “Jamal I tak pernah rasa macam ni, I love this sex session”
    “U nak rasa batang I kat dalam?”
    Aku hanya senyum sambil memerhati Jamal mebuka kaki ku dan di letak peha ku di atas peha nya. Perlahan2 di masukan penis nya. Sangat nikmat walaupun hanya kepala penis ny sahaja masuk. Panas penis nya memberi kehangatan dalam pussy ku.
    “aaahhhhhhhhhh emmmmmm pelan2 jamal”
    “emmmmmmm lagi syang sikit je lagi”
    Penuh penis nya terbenam dalam pussy ku, aaahhh panas nikmat yang tak terkata terasa bibir labia ku mengigit erat penis nya
    “Sayang pussy u ketat”
    “Emmm ahhhhhh lama tak kena ketat la”
    “I Tarik ya”

    Dengan tiba2 ditarik laju keluar ‘ploooop’ nikmat ya ahhh aku tak pernah merasai gaya seperti ini segala ruang udara dalam pussy ku di Tarik dengan kenikmatan
    “aaaaaahhhhhhhh, wow I tak pernah rasa macam ni Jamal”
    Dia hanya tersenyum dan melakukan berulang kali measukan penis nya perlahan sampai ke dasar dan ditarik nya dengan laju dekat 5 minit jamal lakukan aku climax kali ke 2
    “ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Jamal!”
    Bergetar2 badan ku, aku menarik erat kedua kaki ku kedada sambil pussy ku menyemburkan air nikmat ku lagi

    “Wow sayang banyak air u hehe”
    “I nak pancut gak la camni, boleh? Tapi nak pancut dekat dalam”
    Aku tak terkata apa kerana nikmat hanya menganguk, kemudian Jamal mengangkat kedua kaki ku di bahu kiri nya, ini posisi baru bagi ku. Apakah kenikmatan yang akan aku rasai selepas ini
    “I masukan ye”
    Degan laju Jamal masukan penis nya sehingga dasar pussy ku
    “Aaaarrrghhh sakit”

    Agak senak sedikit dan di Tarik nya perlahan2. Ini perasaan baru bagi ku teramat nikmat rasanya di buat nya berkali2 memang sangat nikmat dari yang tadi
    “aaaauuuuuuhhhhhhhhh aaahhhhhhhh ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh”
    “oooouuuurrgggghhh aaaaarrrgggghh”
    Suara garang Jamal ketika menghentak masuk penis nya.
    “Ahhhhhhhhhhh aahhhhhhh emmmmmmmmmmmm hhhhuuuuuuuuuuu jamal aaaahhhh”
    Mulut ku tidak dapat dikawal seolah2 mahu menjerit, mengetap bibir melayan kenikmatan
    “I nak pancut ni”

    Tiba2 Jamal mengerakan tusukan nya dengan ganas dan cepat, Ahhhhhhhh nikmat yang teramat amat sangat dengan laju jamal terus mendayung menusuk pussy ku. Saat penis nya memancut air mani nya terasa amat panas berbanding kepanasan penis nya. Sangat nikmat pussy ku berdenyut2 namun Jamal masih meneruskan tusukan walaupun sudah terpancut air mani nya, meleleh keluar membasahi tilam. Terus menerus di henjut kedalam dan keluar sehingga aku merasai pancutan nya yang ke dua dan aku juga turut climax pada masa sama

    “Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jamal”
    Dia bergetar bersama2 ku kami berdakap kenikmatan, ku merasai degupan jantung nya kencang seperti ku, Jamal terus baring di atas ku sambil penis nya masih terbenam dalam pussy ku, aku merasai penis nya masih berdenyut2 di dalam pussy ku mengeluarkan sisa2 akhir air mani nya..
    “sayang I nak lagi”
    What? Hebat nya dia ni dah 2 kali pancut nak lagi? Suami ku pun pancut sekali dh penat
    “emmmm boleh”

    Aku senyum menyambut permintaan nya, dia mengangkat ku dan di tiarap kan ku, di angkat punggung ku dan dia mula memasukan penis nya dari belakang di mana pussy ku masih dibasahi air mani nya. Kali ini baru ku lihat Jamal mula gelojoh tetapi gelojoh nya lebih dari suami ku. Aku tidak melawan malah sangat menikmati apa yang di laku kan nya. Sambil tusuknya dari belakang, di ramas nya punggung ku dan di tampar degan sekuat nya ahhhh sakit tetapi sangat nikmat, dengan tujahan laju dia merangkul tubuh ku dari belakang di ramas breast ku pula, seperti singa memakan mangsa nya. Terus laju tanpa perlahan.

    Kenikmatan yang aku sanggat inginkan sehingga aku climax ke 4 dia masih menujah ke dasar pussy ku, tidak cukup dgn itu di Tarik nya rambut ku dan bahu ku ke atas
    “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh”
    Diangkat nya aku berdiri, sambil penis nya masih didalam aku berdiri menghadap dinding dan menahan menggunaka tangan
    “AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh jamalllllll”
    “Uuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh uuuuuuuuuuhhhhhhh”
    Di angkat nya satu kaki ku ke atas sambil di tusuk penis nya bertuju2, aku climax lagi. Kali ini aku dah tak berdaya sangat terus Jamal menekan penis nya sedalam2 nya dan memancutkan air mani nya, meleleh air mani nya jatuh ke lantai dan kami terus terdampar di katil..
    Sejam aku tertidur, aku terjaga bila Jamal menjilat pussy ku. Dia ni memang kuat sex aku suka sangat namun tak dapat teruskan intercourse aku rasa seperti melecet pussy ku.
    “Jamal thanks I tak pernah rasa macam ni, u dah ajar I macam2 I akan buat mcm ni dekat suami I”
    “that’s the good answer, I have sex with u I dh ajar u nikmat sex hehe”
    Selepas hari itu aku tidak bertemu Jamal lagi bahkan dia terus meminta aku berjumpa nya sehingga ingin memutuskan hubungan pertunangan nya. Aku rasa sangat bersalah pada suami ku pada apa yang aku lakukan, aku putuskan hubungan dengan jamal begitu sahaja, aku tahu dia akan bahagia kerana dia mampu memuaskan wanita.

    Saat suami ku pulang aku sambut dengan cara berbeza, berpakaian sexy menemani suami ku makan sambil aku mengurut2 dada nya
    “Abang sayang, sayang abang sangat2”
    “Abg pun”
    “Abang tipu!”
    Aku buat jual mahal, ye la dah berbulan tak dapat apa salah nya merajuk.
    “betul la abang sayang Izzah la”
    “Buktikan”
    “Nak buktikan macam mana? Kita kan dah kawen”
    “Tukar kerja! Duduk darat teman saya sampai mati”
    “Errr cmtu lak”
    Aku terus kucup suami ku, aku buat yang aku ni teramat horny, ku layan suami ku semahu2 nya sehingga dia terus akur apa yang aku laku kan, perlahan2 aku bangktan mood romantic padanya dari sebelum intercourse aku telah masturbate kan dia kemudian aku tidak biarkan dia tidur aku terus hisap penis suami ku sehingga naik kembali.
    Suami ku terkejut dengan perbuatan ku, dia merasa pelik
    “sayang kenapa buat macam ni tak pernah2 sayang buat macam ni”
    “Abg diam dulu nanti saya bagi tahu kenapa jadi macam ni”
    Aku terus menghisap penis nya, testis nya sehinga dia climax kali ke dua kemudian aku naik ke atas nya memasukan penis nya ke dalam pussy ku, suami ku tidak akan mensyaki apa2 kerana selepas kejadian sex dengan Jamal aku mengambil supliment untuk mengetatkan viriginia ku semata2 untuk suami ku.

    “ahhhhhhh sayang rasa macam anak dara dulu ahhhhhh”
    “Emmmmmmm Abg suka aaaaaaahhhhh”
    “Emmmmmmmm aaaaahhhhhh ya abg suka, lagi sayang lagi ag nak pancut ni”
    Aku dayung laju2 beri suami ku nikmat sehingga pancut kedalam pussy ku, aaaaahhhh bahagia nya ku rasa aku mampu puas bersama suami ku ketika dia ingin memancutkan air mani nya aku telah climax dan berhenti seketika tiba2 suami ku memeluk pingang ku dan di tusuk nya semahu2 nya
    “ahhhhhhh abang laju lagi laju”
    “aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh sssssssaaaayyyyyannnggggg!”

    Ini la kepuasan yang ku cari bersama suami ku, selama seminggu aku melakukan sex sebengini bersama suami ku tercinta. Bila suami ku bertanya aku pandai melayani nya, jawapan ku, aku belajar dari video porn dan article keluarga bahagia. Dia tidak mensyaki apa2 sebalik nya dia terus memuji ku dan mood dia pada sex makin kuat dan tidak gelojoh seperti dulu.
    Bila hari terakhir untuk dia bercuti dia membisikan pada ku yang dia ingin menukar pekerjaan. Ini la yang aku nantikan sebagai suri rumah.
    “Terima kasih sayang Abang tak akan jauh dari sayang dah lepas ni”
    “Terima Kasih Abang”

    Dia berlalu keluar dengan teksi ke Airport, Seminggu selepas dia meninggal kan ku, aku terima email darinya dengan berita baik bahawa dia akan bekerja di darat, malah lebih dekat dengan tempat tinggal kami. Dalam hati ku sanggat bersyukur kerana aku amat menyintai suami ku dan terdetik juga terima kasih pada Jamal sb mengubah diri ku tentang sex yang sebenar pada aku.
    Bagi ku dalam hubungan perkahwinan bukan sex yang diutamakan akan tetapi sex juga lah ubat pada rumah tangga, nasihat ku pada isteri di luar sana apa yang terjadi biarkan berlalu jadikan perkara tu sbg positive untuk terus bahagia dengan suami tercinta.

    Kumpulan Cerita Dewasa Terbaru, Cerita Seks Dewasa Indonesia, Kumpulan Cerita Mesum Sedarah, Cerita Seks Perumahan, Kumpulan Cerita Seks Indonesia, Cerita Seks Dewasa Melayu, Kumpulan Cerita Panas Dewasa, Cerita Dewasa Terbaru, Koleksi Cerita Panas, Cerita Birahi Sedarah, Cerita Dewasa Panas, Cerita Hot Dewasa, Cerpen Dewasa Panas, Cerita Panas Dewasa Malaysia, Cerita Dewasa Bergambar, Cerita Dewasa Sedarah Terbaru, Cerita Birahi Pembantu, Kisah Ngentot Sama Pembantu, Cerita Seks Bergambar, Cerita Ngentot Bergambar, Cerita Dewasa Terbaru 2019, Cerita Dewasa Pembantu Muda, Kumpulan Cerita Seks Dewasa, Kumpulan Cerita Seks Terbaru, Rumah Seks Indonesia, Cerita Dewasa 18, Cerita Dewasa Sedarah Dengan Mama, Kumpulan Cerita Seks Bergambar, Cerita Selingkuh Ngentot, Kumpulan Cerita Dewasa Terbaru 2019, Cerita Sek Melayu Terkini, Cerita Lucah Melayu Terkini, Koleksi Cerita Lucah Cikgu, Koleksi Cerita Seks Melayu, Koleksi Cerita Lucah Bahasa Melayu, Cerita Seks Cikgu Melayu, Cerita Dewasa Sek Ngentot Memek, Cerita Seks Abg, Cerita Seks Indonesia Terbaru, Kumpulan Cerita Seks Abg, Cerita Sex Bergambar Indonesia, Cerita Hot Janda Muda, Cerita Sex Dewasa Bergambar, Kumpulan Cerita Dewasa Bergambar, Kumpulan Cerita Dewasa, Cerita Sex Terbaru 2019, Kisah Seks Cerita Dewasa, Kumpulan Cerita Sedarah, Cerita Seks 2019, Gambar Sex Terbaru 2019, Cerita Dewasa Melayu Terbaru, Cerita Selingkuh Terbaru, Rumah Seks Indonesia Setengah Baya, Kumpulan Cerita Seks, Kumpulan Cerita Pembantu, Cerita Sex Cewek Abg, Cerita Sex Terkini, Rumah Seks Indonesia 2019, Cerita Ngentot Terbaru, Cerita Ngentot Pembantu, Cerita Seks Sedarah Terbaru

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • - Copyright © Film18plus | Cerita Dewasa | Video Bokep | Cerita Sex Terbaru | Ngentot - -